NP3 Fastigheter hyr ut till WeGot AB som etablerar sig i Gävle.

NP3 Fastigheter AB (publ) har tecknat hyresavtal med WeGot AB vilket innebär en nyetablering av deras möbel- och inredningsbutik i Gävle. Etableringen sker på NP3s fastighet på Sörby Urfjäll. 

WeGot AB är ett Malmöföretag som hittills haft en butik i Malmö samt webbutik i Danmark och Sverige. WeGot har specialiserat sig på ett stort och prisvärt sortiment av alla typer av möbler för hemmet. Nu blir det alltså en nyetablering på Sörby Urfjäll bredvid Gävle Fiskredskap, den nya butiken får en lokalyta på 1 658 kvadratmeter. NP3 har Gävle som en särskilt utpekad tillväxtort och ser därmed positivt på staden. Gävle växer stadigt, Gävle Hamn expanderar och närheten till Stockholm blir allt tydligare.

–  Det är väldigt kul med en ny spännande aktör från Malmö som väljer att etablera sig i Gävle vilket bekräftar stadens attraktivitet. Vi har nu förädlat fastigheten och delar av området Sörby Urfjäll från lager- och industribyggnad till mer kommersiella handelsfastigheter vilket har varit en spännande process, säger Tove Wahlén Affärsansvarig i Gävle, NP3 Fastigheter.
             
–   WeGot har expanderat kraftigt de senaste åren. Vår affärsidé är mycket enkel, vi köper direkt från tillverkare och säljer direkt till konsument utan dyra mellanhänder. Nu är det dags för butik nummer två. Vi ser Gävle som en spännande stad med stort upptagningsområde. När NP3 kunde erbjuda oss en lokal efter våra kriterier och även skräddarsy lokalen för vår verksamhet var valet mycket enkelt att etablera oss i Gävle. Nu ser vi fram emot mars när butiken öppnar, säger Mikael Ljungdahl, WeGot AB.
    

För ytterligare information, kontakta:

Andreas Nelvig, verkställande direktör, telefon 070-31 31 798, andreas@np3fastigheter.se

NP3 Fastigheter AB (publ) är skyldigt att offentliggöra informationen i detta pressmeddelande enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 18 december kl. 07.00.

NP3 Fastigheter AB (publ) äger fastigheter i norra Sverige för drygt 3 miljarder kronor inom segmenten handel, industri/logistik, kontor och specialfastigheter. Bolaget är idag representerat i Sundsvall, Timrå, Härnösand, Örnsköldsvik, Östersund, Luleå, Gävle, Umeå, Skellefteå, Falun, Leksand och Borlänge. NP3 vill genom gott affärsmannaskap och med nöjda hyresgäster, investerare och intressenter skapa Sveriges långsiktigt mest lönsamma fastighetsbolag. Läs gärna mer om NP3 på hemsidan, www.np3fastigheter.se.