NP3 hyr ut 1103 kvadratmeter till TOYS”R”US i Östersund

NP3 Fastigheter har hyrt ut 1103 kvadratmeter i Lillänge köpcentrum i Östersund till TOYS”R”US. Lokalen blev vakant vid årsskiftet efter att Systembolaget avflyttat. Uthyrningen har skett i samarbete med Newsec.

Att tillsätta vakansen så tidigt visar på Lillänge köpcentrums attraktivitet. Det känns väldigt glädjande att TOYS”R”US valt att etablera sig i Östersund. Deras koncept breddar Lillänge köpcentrums utbud ytterligare, säger Tove Wahlén, affärsansvarig för Östersund, NP3.

Vi är mycket nöjda att kunna bekräfta att vi öppnar upp TOYS”R”US mitt i hjärtat av Lillänge köpcentrum. Handelsplatsen passar oss perfekt med varierat och stort utbud och nu kompletterar vi med marknadens bästa utbud av leksaker och barnrelaterade produkter, säger Jan Nyberg, sales director, TOYS”R”US.

  

Lillänge köpcentrum består av 17 butiker/restauranger om sammanlagt cirka 21 000 kvadratmeter varav NP3 har en uthyrningsbar yta om cirka 12 450 kvadratmeter och 12 stycken hyresgäster.

För ytterligare information kontakta:
Tove Wahlén, affärsansvarig Östersund, NP3, telefon: 070-399 68 91
Jan Nyberg, sales director, TOYS”R”US, telefon: 070 689 3760

NP3 är ett kassaflödesorienterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter med hög direktavkastning i norra Sverige. Totalt uthyrningsbar yta uppgår till cirka 490 000 kvm fördelat på 127 fastigheter inom segmenten handel, industri/logistik, kontor och specialfastigheter. Fastighetsbeståndet är indelat i sex marknadsområden: Sundsvall, Gävle, Dalarna, Östersund, Umeå och Luleå. Fastighetsvärdet uppgår till drygt 3,4 miljarder kronor. NP3-aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer på www.np3fastigheter.se.