Stor uthyrning av NP3 i Skellefteå

NP3 har hyrt ut 2 257 kvm i handelsområdet Solbacken till lågpriskedjan MM Mycket mer för pengarna som blir en nyetablering i Skellefteå. Inflyttning sker den 1 april 2016 och avtalet löper på sju år. Lokalerna inrymde tidigare byggvaruhuset Lakkapää och har i samband med de nya hyresgästerna fått ett högre hyresvärde. 

Lågpriskedjan MM Mycket mer för pengarna är sedan tidigare hyresgäst till NP3 i Umeå. I och med sin etablering i Skellefteå öppnar kedjan sin sjätte butik i Sverige. MM är ett varuhus som erbjuder ett brett sortiment med märkesvaror, klipp och partier inom hygien, hem & hushåll, kemprodukter, livs, kläder, textilier, heminredning, lek, verktyg, djurtillbehör med mera. 

– Det är glädjande när vi kan följa med befintliga hyresgäster när de etablerar sig i nya städer. När MM Mycket mer för pengarna nu väljer att etablera sig i Skellefteå är vi så klart stolta över att de vill fortsätta vara hyresgäst hos NP3 och att vi kan erbjuda lokaler som optimerar deras affär, säger Maria Paringer, Affärsansvarig på NP3 Fastigheter i Umeå.

 

– Vi är glada över att ha hittat rätt etableringsläge för oss i NP3:s fastighet på Solbacken i Skellefteå. Vi ser verkligen fram emot att få presentera oss för Skellefteåborna och tror att vi har mycket att tillföra med vårt sortiment och våra priser, säger Daniel Larsson, delägare MM Mycket mer för pengarna.

 

För ytterligare information kontakta:

Maria Paringer, Affärsansvarig NP3, telefon: 0733 766 000, maria.paringer@np3fastigheter.se

Daniel Larsson, delägare samt inköps- & marknadschef MM Mycket mer för pengarna, telefon: 0705 558 522.

 

NP3 är ett kassaflödesorienterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter med hög direktavkastning i norra Sverige. Totalt uthyrningsbar yta uppgår till drygt 600 000 kvm fördelat på cirka 160 fastigheter inom segmenten handel, industri/logistik, kontor och specialfastigheter. Fastighetsbeståndet är indelat i sex marknadsområden: Sundsvall, Gävle, Dalarna, Östersund, Umeå och Luleå. Fastighetsvärdet uppgår till drygt 4 miljarder kronor. NP3-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Läs mer på www.np3fastigheter.se