Typ

Butik

Adress

Nöppelbergsvägen 16

Kommun / ort

Skellefteå

Area

2 257 m²

Fastighetsnamn

Flamman 1

Anmäl intresse

Nöppelbergsvägen 16

Butik, Skellefteå

Butikslokal på Solbacken

Modern och fin butikslokal med god takhöjd (ca 6 m) med skyltläge utmed E4:an på handelsområdet Solbacken i en fastighet byggd 2011. Lokalen är anpassad för butiksverksamhet med god takhöjd om ca 6 meter, erforderlig butiksbelysning, butiksentré med skjutautomatik och invändigt vindfång.

Planlösning

Lokalen om 2 257 kvm är fördelad på en öppen butikslokal, en lagerdel med väderskyddad inlastning från baksidan. Moderna och fräscha personalutrymmen med omklädningsrum, toaletter, städrum, rymligt kök/fikarum samt kontor/kassarum.

Omgivning

Fastigheten är belägen på Solbacken vid E4:an och erbjuder således ett gott skyltläge. Närmsta granne är Biltema och på andra sidan E4:an finns Skellefteås största externhandelsområde.

Övrig information

Mycket gott om parkeringar i direkt anslutning till lokalens entré.

Hyresgäster i fastigheten är Trampolinhuset, Säterhill Data, Restaurang Budsba, Caparol, Svensk Bilprovning och restaurang Råvara.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niclas Wikman

Affärsansvarig

0911-184 94

niclas@np3fastigheter.se