Typ

Kontor, Övrigt

Adress

Gånsviksvägen 4

Kommun / ort

HÄRNÖSAND

Area

100 m² - 430 m²

Fastighetsnamn

Yrkesskolan 4

Anmäl intresse

Gånsviksvägen 4

Kontor, Övrigt, Härnösand

Centrumnära lokaler med stora möjligheter.

Lokalen är ett alternativ för dig som inte vill sitta mitt i stan, men ändå bara ha fem minuters gångväg till stadskärnan. I fastigheten finns en rejäl hiss och rymliga trapphus. Övriga hyresgäster är Ekoni revision, Samhall och förskolan Solsidan. Lokalerna har tidigare tjänat som kontorslokaler men det finns möjligheter att anpassa lokalerna till många olika verksamheter. Det finns flera större salar och samlingsrum vilka skulle kunna lämpa sig till kurs- eller utbildningsverksamhet.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från Härnösand och även inom staden finns goda kommunikationer. Fastigheten ligger vid buss- och järnvägsstationen. Där tar du dig lätt med buss till närmsta städer så som Sundsvall och Örnsköldsvik. Därifrån avgår även buss dagligen till Stockholm. Järnvägen erbjuder också bra förbindelser till flera större städer och behöver du resa på obekväma tider finns möjlighet att åka nattåg. Sundsvalls/Timrå Airport ligger i närheten av E4:an ungefär 32 km söder om Härnösand. Till Sundsvall är det cirka 5 mil och till Örnsköldsvik cirka 10 mil.

Omgivning

Fastigheten har gott med grönområden omkring sig men ligger bara några minuters gångväg från city. I närområdet finns högskola och universitet samt matvaruaffär och pizzeria.

Service

Härnösand ligger naturskönt i ett omväxlande och storslaget landskap. Här finns rika möjligheter till en aktiv fritid med ett brett utbud av olika sportaktiviteter sommar som vinter. Härnösand är också en riktig restaurangstad som erbjuder många spännande kulinariska alternativ. I centrum finns även gott om butiker av varierande slag. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv med fokus på högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer. I staden med omnejd bor 150 000 människor vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader.

Övrig information

Parkeringar finns i anslutning till fastigheten.
Hör av dig till oss om du behöver mer information eller vill ta en närmare titt på lokalerna.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Mats Andersson

Affärsansvarig

060-777 03 09

mats@np3fastigheter.se