Typ

Butik

Adress

Björnvägen 7

Kommun / ort

UMEÅ

Area

327 m²

Fastighetsnamn

Björnjägaren 3

Planlösning

PDF

Anmäl intresse

Björnvägen 7

Butik, Umeå

Fin butikslokal med lagerdel på Ersboda/Mariedal

Fin butikslokal med perfekt handelsläge på Ersboda/Mariedal. Lokalen är nära granne med MIO möbler, Sovkoncept och Hermanssons kök. Lokalen har en yta om ca 327 kvm fördelat på öppen butiksyta, kontor/personal och fina lagerytor.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Mariedal/Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Mariedal/Ersboda och Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Skog och Trädgård, Ohlssons tyger, Laitis, Hyllcenter och mycket annat.

Service

I anslutning till MIO möbler finns ett matställe som serverar både fika och husmanskost. Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se