Typ

Lager/Logistik, Industri/Verkstad

Adress

Lärlingsgatan 1

Kommun / ort

UMEÅ

Area

1 m² - 10 000 m²

Fastighetsnamn

Matrisen 6

Anmäl intresse

Lärlingsgatan 1

Lager/Logistik, Industri/Verkstad, Umeå

Funderar ni på att etablera er i Umeå?

Funderar ni på att etablera er i Umeå ? På Östteg, ett allt mer växande handels- och industriområde har vi möjlighet att erbjuda en stor attraktiv fastighet som till vissa delar och förutsättningar kan exploateras efter överenskommelse. Tomten är på ca 10000 kvm och har lättillgängligt läge med närhet till ringleder som tar dig norr och söder ut. Umeå flyglplats ligger också som nära granne. För ytterligare information kontakta Niklas Brander.

Planlösning

Stor fastighet som till vissa delar kan exploateras efter överenskommelse.

Kommunikationer

Fastigheten som ligger Östtegs indusrtiområde kan enkelt nås med bil, buss eller cykel. Umeås stadsnära flygplats ligger bara några minuters bilväg från området. In till centrum är det några minuters bilfärd.

Omgivning

Östtegs industriområde ligger vid Umeås södra infart och är idag ett snabbt växande handels och industriområde. I grannskapet finns bland annat Umeå Padelcenter, JOBmeal, IKEA, shoppingcentrat Avion och mycket annat.

Service

Teg består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Tegs centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och vårdcentral. På Teg finns också lunchrestauranger, handel, anrika hockeytemplet "Ladan" och mycket annat. På ÖstTegs industriområde idag finns det möjlighet att äta lunch på populära Times Kitchen.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se