Typ

Kontor

Adress

Hågesta 104

Kommun / ort

SOLLEFTEÅ

Area

150 m² - 318 m²

Fastighetsnamn

-

Planlösning

PDF

Anmäl intresse

Hågesta 104

Kontor, Sollefteå

Kontorslandskap med plats för 30 medarbetare på endast 318 kvm!

Fräscht kontor för verksamhet som önskar sitta i landskap. Renoverat 2006. Lokalen är belägen på plan 1 trappa vilket minskar risken för företag med stöldbegärlig utrustning.

Planlösning

Yteffektiv lösning där de 2 landskapen är uppdelade på 2 rum på vardera sida trapphuset med pausrum i mitten. 3 separata kontor samt ett mötesrum. Stavar med ström och nätverk för att sitta i grupper om 4. Ventilationsanläggningen är dimensionerad för ca 30 personer.

Kommunikationer

200 m till hållplats för lokalbussar.

Omgivning

Byggnaden ligger på Hågesta (fd I21 regemente) intill Riksväg 90 och området sjuder av liv med varierande typ av verksamhet. Sollefteå Kommun har idag ca 20.000 invånare varav knappt 8000 i tätorten.

Service

På Hågesta finns förskola, gymnasieskola, boende, restaurang, matvarubutik, bad-/friskvårdsanläggning samt många fler verskamheter som underlättar Er etablering på området.

Övrig information

Byggnaden är ansluten med Sollefteå Stadsnäts operatörsoberoende fiber. Fastighetsnät för data fullt utbyggt. Terminerar i kylt serverrum i källaren. Befintlig inbrotts- och passageanläggning.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Leif Svensson

Affärsansvarig

0620-519 04

leif@np3fastigheter.se