Typ

Kontor

Adress

Nattviksgatan 8

Kommun / ort

HÄRNÖSAND

Area

585 m²

Fastighetsnamn

Torsvik 5

Anmäl intresse

Nattviksgatan 8

Kontor, Härnösand

Lediga Kontorslokaler i Härnösands bästa läge

Lokalerna, på tredje våningen, erbjuder en fantastisk utsikt över vattnet i centrala Härnösand. Närhet till både centrum och Härnösands resecentrum. E4:an passerar strax intill fastigheten, vilket gör läget exponerat för förbipasserande trafik. Parkeringar finns att hyra i anslutning till fastigheten. Är du intresserad av en visning av lokalerna eller vill ha mer information så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Planlösning

Idag är det till största del enskilda kontorsrum i lokalerna, en del av lokalerna är kontorslandskap, detta kan anpassas efter hyresgästens behov. Det finns också ett flertal sammanträdesrum samt gemensamhetsytor.

Kommunikationer

Det är enkelt att resa till och från Härnösand och även inom staden finns goda kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten ligger buss- och järnvägsstation varifrån du lätt tar dig med buss till närmsta städerna Sundsvall och Örnsköldsvik. Från buss- och järnvägsstationen avgår även buss dagligen till Stockholm. Från fastigheten till Härnösands centrum tar det cirka 10 minuter med till fots. Järnvägen erbjuder också bra förbindelser till flera städer och behöver du resa på obekväma tider finns möjlighet att åka nattåg. Sundsvalls/Timrå Airport ligger i närheten av E4:an ungefär 32 km söder om Härnösand. Till Sundsvall är det cirka 5 mil och till Örnsköldsvik cirka 10 mil.

Omgivning

Härnösand ligger naturskönt i ett omväxlande och storslaget landskap. Här finns rika möjligheter till en aktiv fritid med ett brett utbud av olika sportaktiviteter sommar som vinter.

Service

Härnösand har ett bra utbud av restauranger. I centrum finns även gott om butiker av varierande slag. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv med högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer. I staden med omnejd bor 150 000 människor vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader. I närområdet finns till bland annat restauranger, bensinmack och mataffär.

Övrig information

Övriga hyresgäster på fastigheten är Trafikverket, Sweco, Kommunförbundet Västernorrland och många fler.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Mats Andersson

Affärsansvarig

060-777 03 09

mats@np3fastigheter.se