Typ

Lager/Logistik

Adress

Formvägen 10D

Kommun / ort

UMEÅ

Area

110 m²

Fastighetsnamn

Singeln 17

Anmäl intresse

Formvägen 10D

Lager/Logistik, Umeå

Lager/förråd med bra läge på Formvägen, Ersboda

Praktiskt lager/förråd med centralt läge på Ersboda med fin exponeringsyta mot trafikerad gata. För ytterligare information, kontakta Niklas Brander

Planlösning

Öppen planlösnng med två separata rum.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Laitis och Skog och trädgård.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se