Typ

Kontor, Lager/Logistik

Adress

Sandbackavägen 1

Kommun / ort

UMEÅ

Area

124 m²

Fastighetsnamn

Ledet 1

Anmäl intresse

Sandbackavägen 1

Kontor, Lager/Logistik, Umeå

Ljus och trevlig butiks- och lagerlokal med centralt läge på Sandbacka

Öppet planerade kontor- lagerlokal med bästa tänkbara läge på Haga- Sandbacka, helt nära centrum. Lokalen lämpar sig väl för det mindre företaget som söker både butik, kontors och lagerdel i ett. Öppen och välkomnande butiksyta med kontorsdel och personalrum intill. Garagedel med port i direkt anslutning till lokalen. För ytterligare information, kontakta affärsansvarig Nikals Brander.

Planlösning

Öppet planerad butiksdel med parkettgolv och ljust målade väggar. I anslutning till butiksdelen finn ett kontorsutrymme och fint personalutrymme med kök, wc och dusch. Garagedel med port i direkt anslutning.

Kommunikationer

Stadsdelen Haga/Sandbacka ligger mycket centralt och lättillgängligt i centrala Umeå. Hit tar du dig enkelt med buss, bil eller cykel. In till centrum är det bara en kort promenad.

Omgivning

Haga/Sandbacka är ett attraktivt område för såväl boende som för företagare. Området ligger med bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum

Service

Haga/Sandbacka angränsar till Umeå city och man kan med lätthet ta del av allt vad centrum har att erbjuda.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se