Typ

Kontor, Lager/Logistik, Butik, Industri/Verkstad

Adress

Gräddvägen 13

Kommun / ort

UMEÅ

Area

610 m²

Fastighetsnamn

Kedjan 5

Planlösning

PDF

PDF

Anmäl intresse

Gräddvägen 13

Kontor, Lager/Logistik, Butik, Industri/Verkstad, Umeå

Lokal med kontor och verkstadsdel med bra läge på Ersboda

Flexibel och enkel lokal med lättillgängligt och mycket bra läge på Ersboda. Lokalen är i två plan och är i huvudsak uppdelad i kontor- , personal- och industridel med högport. Lokalen erbjuder fina möjligheter att skylta lokalen och därigenom visa upp ditt företag på bästa sätt. För ytterligare information, kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Planlösning

Entréplan med kontors-, personal och verkstadsdel. Övre plan med kontorutrymmen.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Porsche center, Stora Coop och XXL sport.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se