Typ

Kontor

Adress

Industrivägen 2

Kommun / ort

Umeå

Area

350 m²

Fastighetsnamn

Rälsbussen 5

Anmäl intresse

Industrivägen 2

Kontor, Umeå

Lokaler med centralt läge på Västerslätt

Ljus och modern lokal i ”Granngården huset” med mycket synligt läge på Västerslätt. Lokalen är perfekt för den medelstora företagaren som söker båda mindre kontorsrum, större rum lämpliga till öppnet kontorslandskap och fina personalutrymmen med kök och samlingsytor och mycket mera. För ytterligare information, välkommen att kontakta Niklas Brander
070-305 17 07.

Planlösning

Modern planlösning med fina kontorsytor och allmänna utrymmen.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden. Fastigheten ligger som nära granne till Nolia fälten och Umeå centrum.

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat. Härifrån är det en kort tur in till Umeå centrum.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se