Typ

Kontor, Butik, Industri/Verkstad, Övrigt

Adress

Formvägen 16

Kommun / ort

UMEÅ

Area

607 m²

Fastighetsnamn

Laven 2

Planlösning

PDF

Anmäl intresse

Formvägen 16

Kontor, Butik, Industri/Verkstad, Övrigt, Umeå

Modern kontorslokal med butik och verkstadsdel på Formvägen – Ersboda.

Modern butik- och verkstadslokal i två plan med hiss och centralt läge på Formvägen 16, Ersboda. Lokalen har många möjligheter där man kan kombinera den ljusa och moderna kontorsdelen med försäljningsytor och det praktiska lager och verkstadsdelen. Lokalen kan verksamhetsanpassas efter individuella behov. Konntakta affärsansvarig Niklas Brander för ytterligare information.

Planlösning

Den ljusa lokalen är uppdelad i två plan och har hiss. På delar av entréplan och hela övre plan finns ljusa och moderna kontorsytor med konferensrum och samlingsrum. I anslutning till butiksdelen i nedre plan finns stor lagerdel som även kan användas som butiksdel. Intill finns verkstadsdel med hög port och stora härliga arbetsytor.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder området goda parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se