Typ

Lager/Logistik, Butik

Adress

Förrådsvägen 11-15

Kommun / ort

UMEÅ

Area

400 m² - 3 250 m²

Fastighetsnamn

Generatorn 7

Planlösning

PDF

Anmäl intresse

Förrådsvägen 11-15

Lager/Logistik, Butik, Umeå

Möjligheternas lokal med centralt och mycket bra läge på Västerslätt.

Centralt och med bästa tänkbara affärsläge på Förrådsvägen, Västerslätt finns möjlighet att hyra ljus och fin affärslokal med stor butiksyta, personalutrymmen, kontor och lagerdel. Lokalen har en öppen planlösning med generös takhöjd och höga inlastningsportar. Stora och lätttillgängliga parkeringsytor för besökande. Här blir du granne med med kända företag som Swedol, Axfood och K-Bygg. Välkommen att kontakta affärsansvarig Niklas Brander på 070-305 17 07 för ytterligare information.

Planlösning

Goda möjligheter att avgränsa och anpassa lokalen efter verksamhetens behov. Ytan kan anpassas allt ifrån ca 400 kvm och upp emot ca 1500 kvm eller mera.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och vidare till tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat byggvaruhandeln Gärdin och Persson, OCAY, Arkitektkopia och många andra butiker där det mesta finns att köpa.

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se