Typ

Övrigt

Adress

Kaserngatan

Kommun / ort

Östersund

Area

406 m²

Fastighetsnamn

-

Planlösning

PDF

Anmäl intresse

Kaserngatan

Övrigt, Östersund

Nyproduktion av Restaurang på Stadsdel Norr

I korsningen Rådhusgatan och Jägarvallsvägen/Kaserngatan, mitt i hjärtat av Stadsdel Norr, ligger ett av våra kommande och mycket spännande nybyggnadsprojekt som kommer omfatta tre byggnader med framför allt kontorsytor men även en restaurang i gatuplan.

Just till restaurangen söker vi nu en restauratör.
Kundunderlaget till restaurangen bedömer vi som mycket gott då det idag sysselsätts ca 1500 personer dagligen på Stadsdel Norr. Till detta kan adderas de ca 800 bostäder som byggts sista 10 åren runt området.

Eftersom vi fortfarande är i projekteringsstadiet finns stor möjlighet för er som hyresgäst att vara med och påverka både planlösning och materialval.
Tillträde är beräknat under Q3 2023.
Hör gärna av er till oss för mer information kring detta projekt.

Planlösning

Se bilder samt bifogad pdf.

Kommunikationer

Flera stadsbussar trafikerar dagligen området.

Omgivning

Centralt men ändå lättillgängligt läge på det mycket expansiva Stadsdel Norr i Östersund. Det tidigare militärområdet har under senare år förändrats till en mycket aktiv stadsdel med såväl ett stort antal bostäder som kontorsverksamhet och skolor av olika slag. Inom stadsdelen finns även en volymhandelsdel med bl a Mekonomen, Däckia samt ICA Maxi. Östersunds fotbollsarena samt ishall/gymnastikhall är också belägna inom området. I direkt anslutning till Stadsdel Norr ligger Östersunds skidstadion med många mil preparerade spår alternativt stigar för rekreation.

Service

Fyra kvarter från fastigheten börjar Östersunds gågata med all tänkbar närservice.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Marcus Carlsson

Affärsansvarig

070-537 48 68

marcus.carlsson@np3fastigheter.se