Typ

Butik

Adress

Förrådsvägen 11-15

Kommun / ort

Umeå

Area

400 m² - 3 200 m²

Fastighetsnamn

Generatorn 7

Planlösning

PDF

Anmäl intresse

Förrådsvägen 11-15

Butik, Umeå

Planerad ombyggnation av fastighet med bästa handelsläge på Västerslätt.

På Generatorn 7 planerar NP3 fastigheter för en ombyggnad av fastigheten där tanken är att förädla det fina handelsläget fastigheten idag har. Här ges du som hyresgäst stora möjligheter att vara med att påverka lokalens framtida utformning. Lokalen kan anpassas att var i storleksintervallet omkring 400 – 3200 kvm. För ytterligare information och hyresförutsättningar, kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Planlösning

Då lokalen idag är i planeringsstadiet finns det stora möjligheter för eventuell hyresgäst att vara med att påverka lokalens framtida utformning.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre handels- och industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och vidare till tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat byggvaruhandeln Gärdin och Persson, OCAY, Arkitektkopia och många andra butiker där det mesta finns att köpa.

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se