Typ

Industri/Verkstad

Adress

Gräddvägen 15A

Kommun / ort

UMEÅ

Area

529 m²

Fastighetsnamn

Kedjan 8

Planlösning

PDF

Anmäl intresse

Gräddvägen 15A

Industri/Verkstad, Umeå

Praktisk lager- och butikslokal med bra läge längs Gräddvägen – Ersboda.

Rymlig lager- och butikslokal med bra läge på Ersboda. Lokalen är i ett plan med två portar och gångdörr. Lokalen domineras av öppna butiks- och lagerytor. För ytterligare information kontakta Niklas Brander, NP3 fastigheter Umeå.

Planlösning

Öppet planerad lokal som domineras av butik- lagerytor.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se