Typ

Industri/Verkstad

Adress

Kronoskogsvägen 8-10

Kommun / ort

UMEÅ

Area

375 m²

Fastighetsnamn

Kronoskogen 2

Planlösning

PDF

Anmäl intresse

Kronoskogsvägen 8-10

Industri/Verkstad, Umeå

Rymlig butik och verkstadslokal på Kronoparken

Perfekt lokal för småföretagaren som letar flexibla ytor i populärt och allt mer växande område. Lokalen har fina verkstads- och utställningsytor med totalt tre portar med generöst tilltagen inkörningshöjd. Stor inhägnad uteyta lämplig för uppställning. Kontakta Niklas Brander för ytterligare information

Planlösning

Ljus och trevlig lokal lämplig för butik, utställning och verkstad. Tre portar med tilltagen inkörningshöjd. Rymliga kontor och personal utrymmen. Inhägnad yta i anslutning till ena inkörningsporten.

Kommunikationer

Fastigheten som ligger Kronoskogen industriområde kan enkelt nås med bil, buss eller cykel.

Omgivning

Kronoskogens industriområde ligger vid Umeås västra infart och är idag ett växande handels och industriområde med bland annat ICA Kvantum, Beijer bygg och Bromscenter som nära grannar.

Service

Kronoskogens industriområde som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villa och lägenhetskvarter. På området finns bland annat livsmedelsbutik, handel och mycket annat.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se