Typ

Kontor, Lager/Logistik

Adress

Lärlingsgatan 20

Kommun / ort

UMEÅ

Area

286 m²

Fastighetsnamn

Schablonen 3

Anmäl intresse

Lärlingsgatan 20

Kontor, Lager/Logistik, Umeå

Rymlig kontorslokal med lager och förrådsdel på Östtegs industriområde

Kontorslokalen ligger på våning två i huset och har rymliga kontors- och mötesrum som med relativ enkla medel kan anpassas efter verksamhetsbehov. I lokalen finns även omklädningsrum, lunchrum med pentry och ett större lagerdel med praktiska förvaringsmöjligheter. I entrédelen finns lager och förrådsdel. För ytterligare information kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Planlösning

Lokalen ligger på våning två med rymliga kontorsrum och mötersrum. Omklädningsrum., lunchrum. och lagerdel. På entréplan finns lager och garagedel.

Kommunikationer

Fastigheten som ligger Östtegs indusrtiområde kan enkelt nås med bil, buss eller cykel. Umeås stadsnära flygplats ligger bara några minuters bilväg från området. In till centrum är det bara några minuters bilfärd.

Omgivning

Östtegs industriområde ligger vid Umeås södra infart och är idag ett snabbt växande handels och industriområde. I grannskapet finns bland annat Umeå Padelcenter, JOBmeal, IKEA, shoppingcentrat Avion och mycket annat.

Service

Teg består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Tegs centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och vårdcentral. På Teg finns också lunchrestauranger, handel, anrika hockeytemplet "Ladan" och mycket annat. På ÖstTegs industriområde idag finns det möjlighet att äta lunch på populära Times Kitchen.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se