Typ

Industri/Verkstad

Adress

Förrådsvägen 12/19B

Kommun / ort

UMEÅ

Area

304 m²

Fastighetsnamn

Rälen 3

Planlösning

PDF

Anmäl intresse

Förrådsvägen 12/19B

Industri/Verkstad, Umeå

Rymlig verkstadsfack ca 304 kvm med högport

Rymlig garage- verskstadslokal med högport. Lokalen ligger med centralt läge på Västerslätt och lämpar sig väl för er som är verksamma inom verkstad eller industri. Till lokalen följer två kontorsrum. Välkommen att kontakta Niklas Brander för ytterligare information.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat Swedol, Gärdin och Persson, Ocay, Snabbgross och många andra butiker där det mesta finns att köp

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se