Typ

Industri/Verkstad

Adress

Formvägen 10D

Kommun / ort

UMEÅ

Area

515 m²

Fastighetsnamn

Singeln 18

Planlösning

PDF

PDF

Anmäl intresse

Formvägen 10D

Industri/Verkstad, Umeå

Skriv rubrik här

Ljus och modern lokal om ca 515 kvm i två plan (hiss finns) med ljusa kontorsutrymmen, verkstadsdel med högport och generös takhöjd invändigt och fina personalutrymmen med bland annat lunchrum, omklädning och bastu. Stor inhägnad innergård med carportplatser och skärmtak. Lokalen ligger med bra läge längs Formvägen på Ersboda. För ytterligare information, kontakta Niklas Brander.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och området är lätt att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Laitis och Skog och trädgård.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se