Typ

Lager/Logistik, Butik

Adress

Gräddvägen 15B

Kommun / ort

UMEÅ

Area

568 m²

Fastighetsnamn

Kedjan 7

Planlösning

PDF

Anmäl intresse

Gräddvägen 15B

Lager/Logistik, Butik, Umeå

Stor och luftig lager lokal med högport.

Rymlig lager/butikslokal om ca 568 kvm, lämplig för såväl handel som för lagerhantering. Här finns högport med goda inlastningsmöjligheter och generös takhöjd. Ljusa kontors- och personalutrymmen. Lokalen har fint skyltläge och stora parkeringsytor mot Gräddvägen. Välkommen att höra av er till Niklas Brander för ytterligare information och visning.

Planlösning

Öppen planlösning med högport och rymliga kontors- och personalutrymmen

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Porsche center, Stora Coop och XXL sport.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se