Typ

Kontor

Adress

Järnvägsgatan 2

Kommun / ort

HÄRNÖSAND

Area

20 m² - 252 m²

Fastighetsnamn

Torsvik 5

Anmäl intresse

Järnvägsgatan 2

Kontor, Härnösand

Trevliga kontorslokaler/kontorsrum

På våningsplan 4 i den runda delen av byggnaden ligger dessa trevliga kontorslokaler med originell planslösning. I lokalerna finns både öppna ytor och separata kontorsrum samt tillhörande personalutrymmen.

Kommunikationer

Det är enkelt att resa till och från Härnösand och även inom staden finns goda kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten ligger resecentrum, taxi- buss- och järnvägsstation. Du lätt tar dig med buss till närmsta städerna Sundsvall och Örnsköldsvik. Från buss- och järnvägsstationen avgår även buss dagligen till Stockholm. Från fastigheten till Härnösands centrum tar det cirka 10 minuter med till fots. Järnvägen erbjuder också bra förbindelser till flera städer och behöver du resa på obekväma tider finns möjlighet att åka nattåg. Sundsvalls/Timrå Airport ligger i närheten av E4:an ungefär 32 km söder om Härnösand. Det går även snabbt och enkelt att ta sig till och från E4an. Till Sundsvall är det cirka 5 mil och till Örnsköldsvik cirka 10 mil.

Omgivning

När du åker på E4an genom Härnösand har du säkert lagt märke till ett hus som ser ut som en spira, detta är Torsvik 5. Härnösand ligger naturskönt i ett omväxlande och storslaget landskap. Här finns rika möjligheter till en aktiv fritid med ett brett utbud av olika sportaktiviteter sommar som vinter.

Service

Härnösand erbjuder många restauranger och spännande kulinariska alternativ. I centrum finns även gott om butiker av varierande slag. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv med fokus på högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer. I staden med omnejd bor 150 000 människor vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader. I närområdet finns till bland annat restauranger, bensinmack och mataffär.

Övrig information

Är du intresserad av att hyra ett eller två kontorsrum i Spiran? Samtliga våningsplan i fastigheten går att nå med hiss. Det finns dessutom tillgång till gemensamt fikarum och till gemensamma mötesrum i fastigheten. Det finns möjlighet att teckna separata P-platsavtal. Är du intresserad av att titta på lokalerna eller vill du ha mer information? Hör av dig till oss!

Intresseanmälan

Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas i enighet med NP3 Fastigheters integritetspolicy och godkänner NP3 Fastigheters användarvillkor.

Mats Andersson

Affärsansvarig

060-777 03 09

mats@np3fastigheter.se