Kommun / ort

Umeå

Adress

Björnvägen 11B

Fastighetsbeteckning

Björnjägaren 2

Total area

2 461 m²

Björnvägen 11B

Umeå

Björnjägaren 2

Fastigheten Björnjägaren 2 ligger med bästa tänkbara handelsläge på Mariedal och Stora Birks handelsområde. På fastigheten som ligger på Björnvägen 11B finns två välkända varumärken i hyresgästerna Ohlssons tyger och Laitis som säljer verktyg bildelar och mycket annat som kan vara bra att ha. På fastigheten finns även en populär lucnhrestaurang. Byggnaden på fastigheten omfattar idag ca 2700 kvm.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Mariedal/Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se