Kommun / ort

Umeå

Adress

Björnvägen 7

Fastighetsbeteckning

Björnjägaren 3

Total area

11 242 m²

Björnvägen 7

Umeå

Björnjägaren 3

Fastigheten Björnjägaren 3 ligger på Mariedal och Stora Birks populära handelsområde. På fastigheten som ligger på Björnvägen 7 huserar idag kända varumärken som MIO möbler, Sängjätten, Hermansson Kök, AC och Röda korsets populära second hand butik. Butikerna ligger med ett centralt och lättillgängligt läge på området. Stora parkeringsytor i anslutning till butikerna gör butikerna lättilgängliga för kunderna. Byggnaderna på fastigheten omfattar idag ca 11000 kvm.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Mariedal/Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Mariedal/Ersboda och Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Skog och Trädgård, Ohlssons tyger, Laitis, Hyllcenter och mycket annat.

Service

I anslutning till MIO möbler finns ett matställe som serverar både fika och husmanskost. Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se