Kommun / ort

Umeå

Adress

Bruksvägen 3

Fastighetsbeteckning

Bruket 2

Total area

1 680 m²

Bruksvägen 3

Umeå

Bruket 2

Fastigheten Bruket 2 ligger med ett lättillgängligt läge på Ersboda och Stora Birks populära handelsområde. Fastigheten ligger på Bruksvägen 3 och huserar idag företaget Ocab som hyresgäst. Byggnaden på fastigheten omfattar idag ca 1680 kvm.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Childrens house, NetonNet och mycket annat.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se