Kommun / ort

Umeå

Adress

Bruksvägen 15

Fastighetsbeteckning

Cementgjuteriet 1

Total area

5 200 m²

Bruksvägen 15

Umeå

Cementgjuteriet 1

Fastigheten Cementgjuteriet 1 ligger på Ersboda och Stora Birks populära handelsområde. På fastigheten som ligger på Bruksvägen 15 huserar idag Childrens House och Svenska hem som hyresgäster. Childrens house är barnens leksaksmekka i Umeå medan Svenska Hem är en populär möbelbutik. Stora parkeringsytor i anslutning till byggnaden gör butikerna lättilgängliga för både för både stora och små. Byggnaden på fastigheten omfattar ca 5200 kvm

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är mycket goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor för sina besökare. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, NetonNet och Umeå bowlinghall.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på Stora Birk området finns här trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se