Kommun / ort

Umeå

Adress

Bruksvägen 7

Fastighetsbeteckning

Cementgjuteriet 5

Total area

4 635 m²

Bruksvägen 7

Umeå

Cementgjuteriet 5

Fastigheten Cementgjuteriet 5 ligger på Ersboda och Stora Birks populära handelsområde. Här huserar NetonNet Lagershop som är en av de ledande aktörerna inom bland annat ljud och bild. Här hittar man naturligtvis också mycket annat smått som stort att köpa. Fastigheten ligger med ett centralt och lättillgängligt läge på området. Stora parkeringsytor och lättillgängliga ytor i anslutning butiken gör det lätt för kunderna att komma hit. Byggnaden på fastigheten omfattar ca 4600 kvm.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, bilhandlare, sportbutiker, livsmedelsbutiker och mycket annat.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på Stora birk området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se