Kommun / ort

Umeå

Adress

Bruksvägen 7

Fastighetsbeteckning

Cementgjuteriet 6

Total area

4 116 m²

Bruksvägen 7

Umeå

Cementgjuteriet 6

Fastigheten Cementgjuteriet 6 ligger på Ersboda och Stora Birks populära handelsområde. Här huserar idag Leos Lekland, barnens favoritbyggnad #1 i Umeå. Fastigheten ligger med ett mycket lättillgängligt läge på området med stora parkeringsytor i anslutning till huset som gör att Leos är lättilgängligt för både för stora och små. Byggnaderna på fastigheten omfattar ca 4116 kvm.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Brik området är mycket goda. Till och från centrum är det kort bussresa hit. Kör du egen bil erbjuder Leos stora parkeringsytor för de besökande. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birk är Umeås ett av Umeås ledande handelsområde där du kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Childrens house, Svenska hem och NetonNet.

Service

På Leos finns både fika och mat att köpa. Vill man kan man ta sig en tur på Stora Birk området finns här allt från trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se