Kommun / ort

Umeå

Adress

Flygplatsvägen 19

Fastighetsbeteckning

Flygaren 1 & 3

Total area

3 155 m²

Flygplatsvägen 19

Umeå

Flygaren 1 & 3

Fastigheterna Flygaren 1 och 3 ligger på flygplatsområdet som i sin tur angränsar till Östtegs industri- och handelsområde. På fastigheterna huserar idag de största taxiföretagen i Umeå med Umeå Taxi i spetsen, som sedan länge är ett av Umeås större taxibolag. Fastigheten ligger med perfekt och strategiskt läge i direkt anslutning till flygplatsen. Byggnaderna på fastigheterna omfattar idag ca 3155 kvm.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Umeå flygplats och som enkelt kan nås med bil, buss, cykel eller varför inte taxi.

Omgivning

Östtegs industriområde ligger vid Umeås södra infart och är idag ett snabbt växande handels och industriområde. I grannskapet finns bland annat grannar som Umeå Padelcenter, Pingstkyrkans Secondhand, JOBmeal, IKEA, shoppingcentrat Avion och mycket annat.

Service

Teg består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter som slingrar sig längs södra sidan av älven. På Tegs centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och vårdcentral. På Teg finns också lunchrestauranger, handel, skolor, anrika hockeytemplet "Ladan" och mycket annat.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se