Kommun / ort

Umeå

Adress

Förrådsvägen 11-15

Fastighetsbeteckning

Generatorn 7

Total area

6 939 m²

Förrådsvägen 11-15

Umeå

Generatorn 7

Fastigheten Generatorn 7 ligger med centralt och mycket bra handelsläge på Västerslätts industri- och handelsområde. På fastigheten som ligger på Förrådsvägen 11-15 hittar vi idag tre kända varumärken och hyresgäster. Här huserar Swedol, Dagab och MM. Stora generösa parkeringsutrymmen för kunderna gör området mycket lättillgängligt. Byggnaderna på fastigheten omfattar idag ca 6800 kvm.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och vidare till tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat byggvaruhandeln Gärdin och Persson, OCAY, Arkitektkopia och många andra butiker där det mesta finns att köpa.

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se