Kommun / ort

Umeå

Adress

Björnvägen 15

Fastighetsbeteckning

Huggormen 1

Total area

8 515 m²

Björnvägen 15

Umeå

Huggormen 1

Fastigheten Huggormen 1 ligger med mycket bra handelsläge på Mariedal och Stora Birks handelsområde. Fastigheterna som ligger efter Björnvägen består av tre separata byggnader och här huserar idag kända varumärken som till exempel Electrolux Home, Skog och Trädgård, Hyllcenter, NP3:s huvudkontor, Umeå Bowlinghall och många andra. Butikerna ligger med ett centralt och lättillgängligt läge på området. Stora parkeringsytor i anslutning till butikerna. Byggnaderna på fastigheten omfattar idag ca 8450 kvm.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Mariedal/Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birks handelsområde på Mariedal, vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Skog och Trädgård, Ohlssons tyger, Laitis, Hyllcenter och mycket annat.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se