Kommun / ort

Umeå

Adress

Gräddvägen 15C

Fastighetsbeteckning

Kedjan 6

Total area

1 360 m²

Gräddvägen 15C

Umeå

Kedjan 6

Fastigheten Kedjan 6 ligger på Ersboda och Stora Birks handelsområde. Fastigheten som ligger med ett mycket bra handelsläge på Gräddvägen 15C huserar idag välkända företaget Porsche Center som enda hyresgäst i den toppmoderna butiken. Byggnaden på fastigheten omfattar idag ca 1360 kvm lokalyta.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se