Kommun / ort

Umeå

Adress

Gräddvägen 15B

Fastighetsbeteckning

Kedjan 7

Total area

2 929 m²

Gräddvägen 15B

Umeå

Kedjan 7

Fastigheten Kedjan 7 ligger på Ersboda och Stora Birks handelsområde. På fastigheten som ligger på Gräddvägen 15B finns idag flera små och medestora företag som hyresgäster. Här finns bland annat aktivitetslokaler med exempelvis en pingisförening och en skateförening som hyresgäster. Byggnaden på fastigheten omfattar idag ca 2000 kvm.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Porsche center, Stora Coop och XXL sport.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se