Kommun / ort

Härnösand

Adress

Tullportsgatan 2, Viktoriagatan 3

Fastighetsbeteckning

Lärkan 21

Total area

7 062 m²

Tullportsgatan 2, Viktoriagatan 3

Härnösand

Lärkan 21

Härnösand har cirka 25 000 invånare och ligger vid Kusten. Staden är residentstad i Västernorrlands län.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från Härnösand och även inom staden finns goda kommunikationer. På gångavstånd från centrum och fastigheten ligger buss- och järnvägsstationen varifrån du lätt och smidigt tar dig med buss till närmsta städer såsom Sundsvall och Örnsköldsvik. Därifrån avgår även buss dagligen till Stockholm. Järnvägen erbjuder också bra förbindelser till flera större städer och behöver du resa på obekväma tider finns möjlighet att åka nattåg. Kommer du till Härnösand med tåg är det enkelt att resa vidare med buss eller med Taxi Härnösand som ligger mittemot stationen. Sundsvalls och Härnösands flygplats Midlanda ligger i närheten av E4:an ungefär 32 km söder om Härnösand. Härifrån kan du resa med olika flygbolag till Sundsvall, Luleå, Stockholm och Göteborg. Det går även snabbt och enkelt att ta sig till och från E4an. Till Sundsvall är det cirka 5 mil och till Örnsköldsvik cirka 10 mil.

Omgivning

Fastigheten är belägen vid E4an på gångavstånd från centrum med dess utbud. I närområdet finns flera restauranger att välja på och runt hörnet ligger havet. Uttagsautomat finns i kontorsbyggnaden.

Service

Härnösand ligger naturskönt i ett omväxlande och storslaget landskap. Här finns rika möjligheter till en aktiv fritid med ett brett utbud av olika sportaktiviteter sommar som vinter. Härnösand är också en riktig restaurangstad som erbjuder många spännande kulinariska alternativ. I centrum finns även gott om butiker av varierande slag. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv med fokus på bredband, högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer. I staden med omnejd bor 150 000 människor vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader. Uttagsautomat finns i kontorsbyggnaden.

Mats Andersson

Affärsansvarig

060-777 03 09

mats@np3fastigheter.se