Kommun / ort

Umeå

Adress

Formvägen 16

Fastighetsbeteckning

Laven 2

Total area

5 219 m²

Formvägen 16

Umeå

Laven 2

Fastigheten Laven 2 ligger på Ersboda och Stora Birks handelsområde. Fastigheten ligger med ett perfekt läge på Formvägen 16. Här finns en”” företagsby bestående av flera separata byggnader som idag huserar hyresgäster som till exempel Tidningar i norr, Stroköksservice, Dignita och många andra starak varumärken. Lokalerna har ljusa och moderna planlösningar. Lokalerna är lättillgängliga och har stora parkeringsytor i anslutning till lokalerna. Byggnaderna på fastigheten omfattar idag ca 5200 kvm.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se