Kommun / ort

Umeå

Adress

Strömvägen 3-5

Fastighetsbeteckning

Ledningen 1

Total area

9 626 m²

Strömvägen 3-5

Umeå

Ledningen 1

Fastigheten Ledningen 1 ligger med centralt och lättillgängligt läge på Västerslätts industriområde. Fastigheten ligger på Strömvägen 3 – 5 och här huserar idag Transdev som är en av Sveriges främsta privata trafikoperatörer på marknaden för kollektivtrafik. Transdev ser dagligen till att Umeåborna enkelt och smidigt tar sig fram i den täta Umeåtrafiken. Byggnaderna på fastigheten omfattar idag ca 9626 kvm.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden. I grannskapet finns bland annat Swedol, Gärdin och Persson, Ocay, Snabbgross och många andra butiker där det mesta finns att köpa.

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas erbjuda till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se