Kommun / ort

Umeå

Adress

Förrådsvägen 12

Fastighetsbeteckning

Rälen 3

Total area

5 340 m²

Förrådsvägen 12

Umeå

Rälen 3

Fastigheten Rälen 3 ligger på Västerslätt industriområde. Fastigheten ligger med ett centralt och mycket bra läge på Förrådsvägen 12. Fastigheten en stor inhängnad företagspark och här finns idag en mängd olika, små och stora hyresgäster som till exempel HSB, Åbyn bygg och Movant som hyresgäster. Byggnaderna på fastigheten omfattar ca idag 5340 kvm.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat Swedol, Gärdin och Persson, Ocay, Snabbgross och många andra butiker där det mesta finns att köp

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se