Kommun / ort

Umeå

Adress

Industrivägen 2

Fastighetsbeteckning

Rälsbussen 5

Total area

7 671 m²

Industrivägen 2

Umeå

Rälsbussen 5

Fastigheten Rälsbussen 5 ligger med bästa tänkbara läge på Västerslätt industriområde. Fastigheten ligger med ett centralt och mycket bra läge på Industrivägen 2. Fastigheten har en stor inhängnad företagspark och här finns idag en mängd olika, små och stora hyresgäster som till exempel Granngården, Lantmännen Maskin och Swecon som hyresgäster.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden. Fastigheten ligger som nära granne till Nolia fälten och Umeå centrum.

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat. Härifrån är det en kort tur in till Umeå centrum.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se