Kommun / ort

Umeå

Adress

Formvägen 10

Fastighetsbeteckning

Singeln 17

Total area

857 m²

Formvägen 10

Umeå

Singeln 17

Fastigheten Singeln 17 ligger på Ersboda och Stora Birks populära handelsområde. På fastigheten som ligger lättillgängligt på Formvägen 10 finns idag flera små och medelstora företag som hyr lokaler. Här finns bland annat Bergners Bil, Umeå kommun och Umeå bil och lack som hyresgäster. Byggnaden på fastigheten omfattar idag ca 860 kvm.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Laitis och Skog och trädgård.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se