Kommun / ort

Umeå

Adress

Förrådsvägen 23

Fastighetsbeteckning

Spänningen 5

Total area

1 686 m²

Förrådsvägen 23

Umeå

Spänningen 5

Fastigheten Spänningen 5 ligger på centralt och lättillgängligt läge på Västerslätt industriområde. Fastigheten ligger med bra läge på Förrådsvägen 23. På fastigheten finns idag små och medestora företag som hyresgäster med elgrossisten Selga som största hyresgäst. Stora ytor för parkering och uppställningar. Byggnaden på fastigheten omfattar idag ca 1696 kvm.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat Swedol, Gärdin och Persson, Ocay, Snabbgross och många andra butiker där det mesta finns att köp

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Niklas Brander

Affärsansvarig

090-695 34 75

niklas.brander@np3fastigheter.se