Kommun / ort

Härnösand

Adress

Järnvägsgatan 2

Fastighetsbeteckning

Torsvik 5

Total area

8 586 m²

Järnvägsgatan 2

Härnösand

Torsvik 5

När du åker på E4:an genom Härnösand har du säkert lagt märke till ett hus som ser ut som en spira, detta är Torsvik 5. Härnösand har cirka 25 000 invånare och ligger vid Kusten. Staden är residensstad i Västernorrlands län.

Kommunikationer

Det är enkelt att resa till och från Härnösand och även inom staden finns goda kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten ligger buss- och järnvägsstation varifrån du lätt tar dig med buss till närmsta städerna Sundsvall och Örnsköldsvik. Från buss- och järnvägsstationen avgår även buss dagligen till Stockholm. Från fastigheten till Härnösands centrum tar det cirka 10 minuter med till fots. Järnvägen erbjuder också bra förbindelser till flera städer och behöver du resa på obekväma tider finns möjlighet att åka nattåg. Sundsvalls/Timrå Airport ligger i närheten av E4:an ungefär 32 km söder om Härnösand. Till Sundsvall är det cirka 5 mil och till Örnsköldsvik cirka 10 mil.

Omgivning

Härnösand ligger naturskönt i ett omväxlande och storslaget landskap. Här finns rika möjligheter till en aktiv fritid med ett brett utbud av olika sportaktiviteter sommar som vinter.

Service

Härnösand har ett bra utbud av restauranger. I centrum finns även gott om butiker av varierande slag. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv med högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer. I staden med omnejd bor 150 000 människor vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader. I närområdet finns till bland annat restauranger, bensinmack och mataffär.

Matilda Rydstedt

Affärsansvarig

060-7770316

matilda.rydstedt@np3fastigheter.se