Kommun / ort

Härnösand

Adress

Gånsviksvägen 4 & 4B

Fastighetsbeteckning

Yrkesskolan 4

Total area

3 195 m²

Gånsviksvägen 4 & 4B

Härnösand

Yrkesskolan 4

Härnösand har cirka 25 000 invånare och ligger vid Kusten. Staden är residensstad i Västernorrlands län.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från Härnösand och även inom staden finns goda kommunikationer. Fastigheten ligger vid buss- och järnvägsstationen. Där tar du dig lätt med buss till närmsta städer så som Sundsvall och Örnsköldsvik. Därifrån avgår även buss dagligen till Stockholm. Järnvägen erbjuder också bra förbindelser till flera större städer och behöver du resa på obekväma tider finns möjlighet att åka nattåg. Sundsvalls/Timrå Airport ligger i närheten av E4:an ungefär 32 km söder om Härnösand. Till Sundsvall är det cirka 5 mil och till Örnsköldsvik cirka 10 mil.

Omgivning

Fastigheten ligger några minuters gångväg från city. I närområdet finns högskola och universitet samt matvaruaffär och pizzeria.

Service

Härnösand ligger naturskönt i ett omväxlande och storslaget landskap. Här finns rika möjligheter till en aktiv fritid med ett brett utbud av olika sportaktiviteter sommar som vinter. Härnösand är också en riktig restaurangstad som erbjuder många spännande kulinariska alternativ. I centrum finns även gott om butiker av varierande slag. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv med fokus på högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer. I staden med omnejd bor 150 000 människor vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader.

Matilda Rydstedt

Affärsansvarig

060-7770316

matilda.rydstedt@np3fastigheter.se